Grafisk design, trykksaker, logo & profil - full pakke for deg og din bedrift!

IGT hjelper deg med enkeltstående ting, eller en komplett pakke for at DU skal framståtydelig i markedet. Vi er nok litt over gjenomsnittet opptatt av nettopp #trykksaker - og gleder oss like mye hver gang de kommer rykende ferske inn på kontoret vårt på Segalstad Bru.
Kom innom for å se og kjenne på ulike trykksaker vi har laget - alt lar seg ikke forklare med ord alene!

Har du en #idé du ønsker å ta videre? Eller trenger du hjelp til å få idéen ned på papiret? Vi følger deg og din idé fra første tanke, via skisser og forslag, til komplett logo og profil. Vi hjelper deg på rett vei!

God #GrafiskDesign, sammen med riktig #tekst, er nøkkelen for å kommunisere og skape forståelse for ditt budskap. Vi sørger for designet og bearbeider tekster slik at budskapet når ut.

«Gammel» logo? Kanskje er tiden moden for en gjennomgang av både #logo og #profil- det trenger ikke koste skjorta å se bra ut!

Hittil har vi hjulpet våre kunder med alt fra små merkelapper til store reklameseil. Små navneskilt og fasadeskilt med lys, luer, jakker, handlenett og krus med trykk. Vi har forfattet tekst og innlegg for sosiale medier - og utviklet produktomtaler, og designet reklame på alt fra sykler til busser og gravemaskiner.

Kom innom for en prat du også - velkommen!

Levert av Webio - Admin